Als ervaringsdeskundige kan ik erover meepraten, het leven kan pijnlijk zijn. Verdomd pijnlijk! Hoe ouder je wordt hoe meer last je krijgt van alle blokkades die je al had in je leven. Problemen binnen je relatie, last van verlatingsangst en/of niet alleen kunnen zijn. Moeilijk bij je gevoel kunnen komen en al tal van therapieën gehad. Hoe ga je nu je leven zodanig inrichten zodat je toch een fijn leven kunt hebben, en je de niet helpende emotie’s en gedragingen de baas kunt zijn op een gezonde manier?

Ik heb jaren en jaren met tussenpozen diverse soort therapie gehad. Van heel erg intensief tot laagdrempelig. De ene crisis was nog niet achter de rug, of de andere crisis melde zich alweer. Uiteindelijk heb ik op 49jarige leeftijd mijn dieptepunt bereikt, en heb ik “van het universum”  keuze gekregen. Of ik ga vechten voor mijzelf en voor dat wat ik verdien, of ik geef alles op en stap eruit.  Er bleven zich vastgeroeste patronen zich in mijn leven herhalen, patronen die ik eigenlijk niet eens door had. Oa vluchten, niet kunnen loslaten van gebeurtenissen, verlatingsangst, slechte eetgewoonten vanuit al die heftige emoties waardoor mijn gewicht heen en weer piekte, (Binge-eating) en ga zo maar door.

Ik zag en zie zo vaak het onderwerp loslaten, of leer je innerlijk kind koesteren voorbij komen. Tijdens mijn therapie of in de kaarten die ik leg, op fora’s en facebookgroepen. Laat het los…Heel je innerlijk kind, ga in gesprek met je innerlijk kind. Leer te manifesteren, leer positief te denken. De afgelopen maanden was voor mij de boodschap zo duidelijk, overal waar ik keek, of kwam, zelfs in de muziek kwam die boodschap naar voren. Laat het los, let it go, its time to let go en ga zo maar door. Duidelijke tekens dat het voor mij tijd werd om oude patronen en pijnen los te gaan laten. Hierdoor ben ik vanuit zelfliefde aan de slag gegaan met loslaten.  Het helingsproces kan zo een leven lang duren, maar ik moet je echt heel eerlijk bekennen: Als je eenmaal in het proces van transformatie en heling zit, is dit toch wel echt ontzettend mooi ook al is het tegelijkertijd mega zwaar en pijnlijk. Omdat je van elke stap die je zet bewust bent en je jezelf voelt groeien, maar ook dat gaat echt niet zonder vallen en opstaan. Je MOET door de pijn heen, wil je ruimte in je hoofd en in je leven creëren voor mooie dingen!

Uiteindelijk dacht ik bij mijzelf, Patries, je hebt al je pijn, verdriet en ellende echt niet voor niets gehad. Ik geloof namelijk echt heilig in het feit dat alles met een reden gebeurt. Je hebt levenslessen die je zult moeten voltooien voordat je verder kunt. Maar ik dacht bij mijzelf echt waarom ga je hier niet iets positiefs mee doen. Mensen helpen! Mensen helpen met hun helingsproces, mensen helpen tijdens hun transformatie, door samen te kijken hoe je dingen kunt leren loslaten zodat je verder kunt in het leven en sommige gebeurtenissen niet meer in je billen komen bijten of een terugkerend patroon in je leven blijven. Of om je vanuit mijn eigen ervaring, mijn pijn en mijn verdriet wat ik ooit had anderen te ondersteunen, een luisterend oor te zijn een buddy waarbij je alles kwijt kunt wat je thuis niet durft te delen. Samen kaarten leggen, en kijken waar je staat en hoe jouw energie is op dat moment. Ik geef je laagdrempelige opdrachten/oefeningen waar je mee aan de slag kunt. We gaan aan de gang met het leren visualiseren en mediteren. Kortom de hele mikmak bij elkaar!

Naast het coachen is het ook gewoon mogelijk om een reading bij mij te boeken, de prijzen hiervoor variëren tussen de 7,50 & 12,50 afhankelijk van de duur en het soort reading. Mijn specialisme op het gebied van een reading ligt bij de liefde en tweelingzielen overigens!

Heb ik je interesse gewekt?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op: erithacus@frozen-beauty.nl

Dan kijken we samen wat je nodig hebt, en hoe vaak. Samen kunnen we dan een plan de campagne maken, en zal ik je uiteindelijk ook wegwijs maken in het mooie spirituele en laten zien wat voor steun je daarin kunt vinden en hoe je daar je kracht uit kunt putten.

Be Zen, Be like a Lotus, Be You

Want jij bent het waard!