Dieren staan meer open voor de werking van de edelstenen dan wij denken. Een dier ziet ook de verplaatsing van de energie in zijn omgeving, of neemt bv een aanwezigheid beter waar dan het menselijke oog. Grotendeels is dit te wijten aan het complexe brein van de mens. Omdat dieren dus erg gevoelig zijn voor de werking van de stenen is het belangrijk dat een dier niet meer dan 1 soort tegelijkertijd draagt.

Edelstenen worden al eeuwenlang gebruikt, en niet alleen als een toevoeging aan je sieraad maar ook om hun helende eigenschappen. Steeds vaker ontdekken mensen dat de zelfhelende werking van een steen een fijn hulpmiddel kan zijn bij gezondheid- en of geestelijke klachten. De verzachtende werking van een steen ervaren mensen als erg prettig. Zo ook voor je huisdieren, zoals honden en of katten. Deze dieren zijn veel gevoeliger voor de werking van een steen dan wij als mens. Dit betekend dus ook dat honden en katten heel veel baat kunnen hebben bij het dragen van een steen. Katten kiezen vaak zelf de steen uit waar ze zich prettig bij voelen. Mijn kat voelde zich bijvoorbeeld heel prettig bij seleniet. Ze was niet bij mijn seleniet toren weg te slaan.

Shiva naast de Seleniet toren

In mijn webshop vind je de categorie Edelstenen & dieren, kijk vooral niet alleen naar de werking van een steen maar ook naar wat een steen voor uitstraling heeft die bij je dier past. Ik heb tal van hangers voor aan de halsband van je hond of kat, in diverse vormen en kleuren. Mocht je er niet uitkomen mag je altijd vrijblijvend contact met mij opnemen. Dan kunnen we samen kijken welke steen het beste bij je dier past qua werking maar vooral ook qua karakter!

In de toekomst zullen er ook kleine urnen, hangers of gedenkplaatjes te vinden zijn. Mocht het er nog niet opstaan maar je bent hier wel naar op zoek, neem dan even contact met mij op en dan spreken we samen even door wat je wensen zijn en zal ik vrijblijvend opzoek gaan voor je.