CakeSmash

“Cake Smash Fotoshoot, een shoot waarbij de jarige spruit lekker mag kliederen. Plakkerige handjes, vieze snoetjes. Niets is te gek!”

Jessie-2Een prachtige grote cupcake die we speciaal voor jullie jarige kindje laten maken. Plakkerige handjes en vieze lachende snoetjes, dat is waar we het voor doen! Tijdens de shoot mag jullie kindje lekker kliederen, smashen en spelen met de cake. Niets is te gek! Sommige kindjes moeten even op gang komen, maar met een beetje aanmoediging van de papa en mama is het ook voor hen 1 groot feest! Wanneer jullie kindje lekker aan het smashen is, zal ik de prachtigste foto’s hiervan maken! Na het smashen, wordt er een geweldige teil gevuld met lekker warm water. Deze wordt dan in de studio gezet, en da mag jullie kindje de plakkerige handjes en het vieze snoetje lekker afsoppen. Uiteraard worden ook hier geweldige foto’s van gemaakt! (De shoot duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur)

Vooraf bespreken we samen jullie wensen door en zal ik jullie vragen om het reserveringsformulier in te vullen. Het is handig dat jullie kleding meenemen die vies mag worden. Uiteraard is er hier altijd de gelegenheid om jullie kindje na de shoot lekker op te frissen of te wassen.

Zorg ervoor dat je de afspraak voor de shoot tijdig maakt want vaak worden de foto’s van de shoot ook gebruikt voor een uitnodiging of voor op de taart. Ik heb na de shoot ongeveer een week nodig om de foto’s te sorteren en na te bewerken.

Enkele kledingtips:
*  Kleding die vies mag worden.
*  Een bloot buikje in combinatie met een rokje of broekje
*  Rompertje

Voor meer informatie over prijzen klik hier: Prijzen

Reserveer tijdig de shoot!!!

“Een Cake Smash Fotoshoot is niet alleen uniek en leuk voor kindjes die 1 jaar worden, ook de oudere peutertjes genieten hier met volle teugen van.”

Cakesmash-15