Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 52 reviews
by Yvonne on Frozen Beauty
Newbornshoot

We hebben prachtige foto's ontvangen van ons zoontje Fons. De foto's zijn gemaakt door Patricia met enorm veel geduld en rust. De eerste keer lukte het niet om foto's te maken (regeldag). We mochten nog een keer terugkomen om het opnieuw te proberen. Super service en opnieuw zijn we warm ontvangen. Wat een engelengeduld en doorzetter is Patricia. Fons heeft het haar zeker niet gemakkelijk gemaakt. Het resultaat van het geduld mag er wezen!

by Kelly on Frozen Beauty
Newbornshoot

Via deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor de schitterende foto's. Ik zal iedereen die zo'n shoot wil doen naar je doorsturen 😊. Ik ben heel blij dat ons wondertje zo mooi is vastgelegd 💕. Super!

by Mirelle on Frozen Beauty
Cake Smash

Afgelopen zaterdag 11-03-2017 een Cakesmash shoot gedaan met mijn zoontje. En wat denk je vandaag 13-03-2017 al de fotos klaar en binnen!! Super gaaf en super tevreden!! TOP werk!!

by Joyce on Frozen Beauty
Newbornshoot

Wij hebben een newborn shoot gedaan bij Patrica en zijn super tevreden. De fotos zijn echt zo mooi geworden, boven vewachting! Onze zoon was 8 dagen oud dus ik was nog wel een beetje moe en zag er een beetje tegenop maar dat was nergens voor nodig. Patricia neemt rustig alle tijd en is heel goed met babytjes. Ze kreeg onze zoon ook iedere keer goed rustig om mooi op de foto te staan, ze is heel geduldig. De bewerkte fotos kregen we al heel snel na de shoot toegestuurd om een keuze te maken. Echt een fijne ervaring en absoluut een aanrader als fotograaf.

by Lisanne peeters on Frozen Beauty
Een echte aanrader

Super fijne shoot gehad. Ons mannetje had last van zijn darmpjes en daarom ging het de eerste keer niet. Toen we de tweede keer terugkwamen heeft patricia er alles aan gedaan om toch mooie fotos te maken. En met prachtig resultaat! Wat vooral opvalt is de liefde en aandacht die patricia heeft voor zowel Jens als ons! Kortom: super!!

by Kirsten on Frozen Beauty
Newborn

Wat een engelengeduld heeft Patricia! Ons meisje was onrustig en sliep écht niet. Met haar overtuigingskracht overtuigde ze óns en ons meisje. Met als resultaat prachtige foto's! Dus aarzel niet, dit is echt de mooiste herinnering ooit!

by Esmay on Frozen Beauty
Last Minute Newbornshoot

Last minute besloten om een newborn shoot te laten doen. Ik was al 40 weken en besloot toch even contact te zoeken met Patricia. Haar stijl foto's sluiten naadloos aan bij wat we mooi vinden. Gelukkig had Patricia nog een plaatsje voor ons vrij. De shoot zelf was heel ontspannen en er werd hel creatief meegedacht. Patricia heeft engelengeduld en geeft ruimte voor eigen inbreng. Ook is ze heel flexibel geweest met het verplaatsen van onze afspraak omdat onze kleine meid nog niet naar buiten mocht. Dit alles resulteerde in een serie prachfotos! Patricia, onwijs bedankt!

by Jacqueline en Zani on Frozen Beauty
Super!!!

Mooie foto's ontzettend verl geduld en een hele lieve warme vrouw! Newborn gehad maar ook zeker terug volgend jaar voor onze cake smash!

by Dilya on Frozen Beauty
Zwangerschap & Newborn

via de facebook kwam ik Patricia tegen. Toen ik zwanger was hebben wij de zwangerschapsshoot laten maken. Wij waren super blij met de foto's, dat we toen al besloten hebben om newbornshoot ook door Patricia te laten doen.foto's waren weer super mooi! Dankjewel Patricia x

by Kim on Frozen Beauty
Newbornshoot

vandaag nog een newbornshoot laten doen die nog gepland stond.wat heeft Patricia veel geduld met de kleine mannen👍ik ben benieuwd naar het resultaat.😁

Page 1 of 6:
«
 
 
1
2
3
 
»