Zwangerschap Fotoshoot

Zwangerschap Fotoshoot met bladgoudZwanger zijn is er bijzonder, maar gaat snel voorbij. Bij Frozen-Beauty Fotografie kun je terecht om je zwangerschap op de meest mooie manier vast te laten leggen. Denk dan aan een shoot waarbij je bekleed wordt met bladgoud, of waar je in een melkbad gaat. Maar ook is het natuurlijk mogelijk om een shoot op een mooie locatie te laten plaatsvinden, bespreek je wensen hiervoor tijdens het reserveren!

Een prachtige buik, de liefde voor elkaar

Tijdens een fotoshoot bij Frozen-Beauty wordt jullie liefde voor elkaar en voor jouw buik op een mooie manier vastgelegd. Zo heb je ook na de zwangerschap een waardevolle herinnering! De beste periode voor een fotoshoot tijdens je zwangerschap is, als je tussen de 30 en 36 weken zwanger bent. Je kunt de fotoshoot alleen doen, maar het mag natuurlijk ook samen met je partner of broertje(s)/zusje(s) van jullie klein wondertje. Wanneer je een fotoshoot voor je zwangerschap reserveert bespreken we natuurlijk al jullie wensen, zodat jullie na de shoot met een fijn en tevreden gevoel naar huis gaan. Binnen maximaal 2 weken kunnen jullie de door mij samengestelde galerij bekijken, en daaruit een keuze maken van foto’s die jullie graag willen hebben.

Een Zwangerschap Fotoshoot Cadeaubon

Dus weg met alle standaard cadeautjes, en geef een zwangerschapsshoot als cadeau! Dat is ontzettend leuk om te geven en om te krijgen. Bestel de bon online en je kunt de bon gelijk cadeau doen. (Ophalen of verzenden is beide mogelijk)

Zwangerschap Fotoshoot

Boek nu een zwangerschapsshoot voor maar €75 ipv €119
Incl. 8 digitale bestanden naar keuze & gebruik van een jurk uit de collectie

Reserveren

Reserveer zo snel mogelijk, zodat je verzekerd bent van mooi weer en van een plekje in mijn agenda.

Wil je wat meer van mijn werk zien, of lezen wat anderen over Frozen-Beauty Fotografie schrijven?
Bezoek dan ook eens de Facebookpagina van Frozen-Beauty Fotografie!

Voor contact per mail: Ga dan naar onze contactpagina