Newborn


Gefeliciteerd, u bent zwanger.

Dit mooie nieuws klinkt voor velen als muziek in de oren. Vanaf de zwangerschap tot ver na de eerste verjaardag kan ik voor jou de mooiste momenten op een professionele wijze vastleggen.

De eerste weken samen met je baby zijn speciaal en onvergetelijk. Ik als Newborn-fotografe zorg ervoor dat je een blijvende herinnering hebt en dat je later niet tegen jezelf kunt zeggen: Had ik maar…..Maar natuurlijk zijn de foto’s ook leuk om later aan je dochter of zoon mee te geven als ze het huis uit gaan! Of om een mooie foto cadeau te doen aan een trotse Opa &/of Oma!

Een Newbornshoot is het beste om binnen de eerste 14 dagen te doen, de baby is lekker ontspannen en slaapt veel. Mijn voorkeur is, om de shoot op de 12de dag te doen, met uitzondering van dag 9, 10, 11. Zo zitten we ook zeker niet in de regeldagen van de baby! Na 14 tot 21 dagen wordt het steeds moeilijker om een Newbornshoot te doen, de baby is dan uit zijn of haar slaap ritme, en laat zich niet meer makkelijk in de poses leggen.

De shoot vind plaats in mijn studio welke ik aan huis heb. Om de shoot zo rustig en soepel mogelijk te laten verlopen, vraag ik om met zijn 2tjes te komen. Eventuele broertjes en/of zusjes het liefste alleen mee laten komen als ze ook op de foto gaan. Het beste is dat ze hierna weer opgehaald of weggebracht worden. Dit in het belang van jullie baby’tje, want als hij of zij niet lekker rustig is zal dit de shoot bemoeilijken. Mocht het zo zijn dat de baby er geen zin in heeft, of blijft huilen plannen we een nieuwe shoot in. Ik doe niets wat de baby niet fijn vind, of waar jullie jezelf niet prettig bij voelen! Het welzijn en de veiligheid van jullie kleine wondertje staat bij mij op 1! Geef natuurlijk ook direct aan, als jullie je ergens niet prettig bij voelen.

De shoot wordt puur aangeboden, dit betekend dat alleen de baby op de foto wordt vastgelegd. Als jullie toch graag foto’s willen met jezelf erbij, of bijvoorbeeld broertje en/of zusje komt er een eenmalige toeslag van €20 bij.

Het is erg belangrijk dat je voldoende voeding en luiers en eventueel een of twee wikkels bij je hebt als je naar de studio komt. Een shoot kan ongeveer 3u aan tijd in beslag nemen, ik neem graag de tijd voor jullie kleine wondertje. Zodat hij of zij lekker ontspannen is. Bij binnenkomst kunnen jullie haar of hem nog eerst eventjes voeden, waarna we op ons gemak aan gaan beginnen met het maken van de foto’s. Hebben jullie speciale wensen? Laat het mij weten, ik zal proberen om hier zoveel mogelijk aan te voldoen!

Voor meer informatie over prijzen klik dan hier: Prijzen

Neem voor meer informatie, of voor het maken van een afspraak vrijblijvend contact met mij op. Dit kan middels het contactformulier of stuur een mailtje naar info@frozen-beauty.nl