Fotoshoot Kinderdagverblijf

12-1Bij Frozen-Beauty Fotografie is het ook mogelijk om een fotoshoot te boeken voor een kinderdagverblijf, BSO, of elke andere vorm kinderopvang. Ik heb veel ervaring met het fotograferen van kinderen van alle leeftijden, en ga op een prettige en fijne manier met kinderen van elke leeftijd om. De foto’s van Frozen-Beauty zijn totaal anders dan de foto’s van een gemiddelde schoolfotograaf, door in een ontspannen sfeer met het kind te werken probeer ik een kind vast te leggen zoals hij of zij is.

Hoe werkt het?

Alle kinderen die op het kinderdagverblijf aanwezig zijn, gaan op de foto zoals ze zijn. Soms is het nodig om hier meerdere keren voor terug te komen, zodat alle kinderen op de foto kunnen. Ik ben mijzelf er van bewust dat niet alle kinderen alle dagen aanwezig zijn. Hier wordt absoluut rekening mee gehouden. Ik neem diverse leuke attributen mee, om de foto’s een mooie en speelse uitstraling te geven. Hierbij wordt ook aan de allerkleinste gedacht, dus elke leeftijd kan op de foto! Ik onderscheidt mijzelf van de reguliere schoolfotograaf, die met standaard achtergronden werkt. Ik werk met diverse leuke achtergronden, en/of maak de foto’s in lifestyle. (denk hierbij aan mooi weer en buitenfoto’s, of spontane foto’s tijdens het spelen) Er zijn er geen administratieve handelingen, dit verzorg ik zelf.  Binnen 2 weken nadat de laatste shoot heeft plaatsgevonden, krijgen jullie de inloggegevens van de pagina waarop alle foto’s komen te staan. Deze kunnen jullie dan aan de ouders overhandigen, ouders zijn niet verplicht tot het afnemen van de foto’s. Ook zullen de foto’s niet zonder toestemming van de ouders gepubliceerd worden. Ik zal dit bij elk contact, persoonlijk met de ouders bespreken. Foto’s worden na de online bestelling per post of via WETransfer verzonden.

Wat kost het voor het kinderdagverblijf?

Voor het kinderdagverblijf, BSO en andere vormen van kinderopvang is mijn service gratis, ik kom langs om alles door te spreken en plan dan samen met jullie een aantal data’s in. Het kinderdagverblijf heeft nergens omkijken naar, en kan zo toch een stukje extra aan de ouders bieden!

Wat kost het voor het de ouders?

PakketA

Pakket A €13,95:

* 1x foto 13×18 cm.
* 2x foto 9×13 cm.
* 2x foto 9×6 cm.
* 8 pasfoto’s
– Voor dit pakket is er vrije keuze van foto-

Pakket B €19,95:

* Inhoud van pakket A (met keuze van foto)
* 4 verschillende afdrukken met witte rand naar keuze (10×15 cm.)

Digitale bestanden:

Per bestand (in hoge kwaliteit)  €7,95 ipv €12,95

Wil je graag meer informatie ontvangen, of een afspraak maken?
Neem dan vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier.