Portretshoot

DSC_8763 als slim object1Een professionele foto voor je Social Media:
In deze tijd is Social Media niet meer uit ons leven weg te denken, zowel zakelijk als privé. Op zakelijk gebied wordt er steeds meer gebruik gemaakt van Twitter, Facebook, Google+ en Linkedin. De foto’s die je hiervoor gebruikt zijn ontzettend belangrijk. Deze foto’s zijn je eerste visitekaartje voor een toekomstige werkgever of klant. Je wilt bij een eerste afspraak altijd op je best zijn, dit geldt ook voor de foto’s welke je gebruikt als bijvoorbeeld je profielfoto. Reden genoeg om dus een goed beeld van jezelf neer te zetten en hierbij te kiezen voor een professionele foto.

Een Social Media fotoshoot kost je hooguit een uur van je tijd!
De Social Media fotoshoot duurt maximaal een uur, het gaat hier dus om een korte fotoshoot. Het verschil met een gewone fotoshoot is dat je kiest uit een witte of zwarte achtergrond (dus niet beide) en dat je tussendoor niet kunt verkleden. Een korte functionele shoot! Na afloop krijg je van mij een inlogcode voor de klantlogin en kun je daar je 5 foto’s zelf uitzoeken. Extra foto’s is natuurlijk ook mogelijk tegen een bijbetaling van €8,95 per foto.

Zoek niet verder naar een fotograaf, maar maak gelijk een afspraak met mij!
Neem  vrijblijvend contact met mij op via de contactpagina, of stuur een email naar info@frozen-beauty.nl met daarin een aantal voorkeur data’s. Ik neem binnen 24u contact met je op.

 

Voor meer informatie over prijzen, klik hier: Prijzen