Geboortekaartjes

Geboortekaartjes

Maak het geboortekaartje uniek en persoonlijk met een foto van jullie kleine wonder

Geef jullie geboortekaartje een persoonlijke twist door gebruik te maken van deze geweldige service. Ik kom binnen 3 dagen na de geboorte bij jullie thuis om jullie lief wondertje in verschillende houdingen vast te leggen, dit kan tevens ook met het broertje of zusje samen. Binnen 24u kun je dan zelf (met eventueel mijn advies) de foto voor het kaartje kiezen uit 4 foto’s.

Neem zo snel mogelijk contact met mij op voor het vastleggen van een datum (dit is je uitgerekende datum). Zo kan ik er in mijn agenda rekening mee houden, en direct na de geboorte bij jullie aanwezig zijn voor het maken van de foto’s. Wanneer de baby geboren is, nemen jullie zo snel mogelijk contact met mij op. Zodat ik binnen 3 dagen bij jullie langs kan komen om de foto’s voor het geboortekaartje te maken. Voorafgaande aan de bevalling hebben we contact met elkaar, om jullie wensen voor het kaartje door te spreken.

Tijdens de shoot
De shoot voor het geboortekaartje vind bij jullie thuis plaats, dit om de pasgeboren baby zo min mogelijk te belasten. Ik neem diverse wraps en een aantal leuke achtergronddoeken mee om ervoor te zorgen dat er een aantal leuke combinaties komen waaruit je kunt gaan kiezen voor het kaartje. Een shoot als dit is niet te vergelijken met een Newbornshoot, bij de Newbornshoot mag je 10 foto’s kiezen uit een hele serie en wordt er van meer spulletjes (oa mandjes en schalen) gebruik gemaakt. Een shoot voor het geboortekaartje duurt ongeveer een uurtje, de shoot voor de Newborn daarin tegen max. 3u.

Na
Na de fotoshoot ontvang je van mij een inlogcode, waarmee je in een beveiligde omgeving je foto kunt uitkiezen. Als de keuze gemaakt is, maak ik een digitaal voorbeeld van hoe jullie kaartje eruit komt te zien, en zal ik deze na goedkeuring verzenden naar de drukker. De 4 foto’s ontvang je ook nog eens in een hoge kwaliteit van mij per Wetransfer. Betalingsvoorwaarden zijn het zelfde als bij alle andere shoots, ik vraag een aanbetaling welke binnen 3 dagen na reservering voldaan moet worden. Het restantbedrag moet uiterlijk een dag voordat de shoot plaats vind op rekening bijgeschreven staan.

 

Prijzen:

50 Kaartjes 13,5 x 13,5 cm. incl. envelop €200
100 Kaartjes 13,5 x 13,5 cm. incl. envelop €275
150 Kaartjes13,5 x 13,5 cm. incl. envelop €365
 *Op de achterkant van het kaartje, staan in het klein mijn contactgegevens.
* Prijzen zijn exclusief verzend & reis/onkosten, maar inclusief de geboorte-shoot.