Reviews

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 68 reviews
by Juliette on Frozen Beauty
Zwangerschapsshoot op Locatie

Patricia maakte heel last-minute (lees, de volgende dag) nog tijd voor ons. De sfeer was gezellig, fijn en ongedwongen en dat is terug te zien in de foto's. Geen nep-geposeerde foto's of ongemakkelijke beelden: wij zagen echt onszelf terug in de foto's. Patricia heeft precies geschoten wat we wilden. Wij zijn er onwijs blij mee. Patricia, bedankt voor dit prachtige aandenken!

by Yvonne on Frozen Beauty
Moederdag Minisessie

Leuke moederdagshoot gedaan met gezin op locatie. Vooral onze Peuterpuber had er weinig zin in. Desondanks had Patricia erg veel geduld met een mooi resultaat. Helemaal goed.

by Daisy on Frozen Beauty
Newbornshoot

Super veel geduld en liefde! Super service! Hadden heel snel de foto's. Ze zijn super mooi geworden! Nogmaals dank��

by Miranda on Frozen Beauty
Newbornshoot

Ondanks dat ons meisje niet zo'n zin had om te gaan slapen en vervolgens elke positie die Patricia in gedachten had saboteerde�, zijn de resultaten fantastisch geworden �. Het feit dat we de foto's super snel kregen maakt het nog eens extra fijn! Ontzettend blij met de mooie foto's, top!!

by Kim on Frozen Beauty
Zwangerschapsshoot Exclusive

Ik voelde me meteen op mn gemak tijdens de (bedekte) naakt zwangerschaps shoot! Ze is lief en geduldig en maakt mooie foto's! Kortom, erg tevreden ���

by Sabine on Frozen Beauty
Newbornshoot Tweeling

We hebben een leuke shoot gehad. Patricia had veel geduld. En omdat we de eerste keer niet genoeg foto's hadden mocht ik nog een keer terug komen.

by Nick on Frozen Beauty
Newbornshoot

Wij zijn met onze zoon bij Patricia geweest voor een NewBorn shoot. Patricia was zeer vriendelijk en nam alle tijd om onze kleine op zijn gemak te stellen en in slaap te sussen. Helaas had hij af en toe andere plannen waardoor er een aantal lakens moesten worden verschoond maar dat maakte allemaal niet uit. Het eindresultaat is mooi en we zijn erg blij met de foto's.

by Angela on Frozen Beauty
Newbornshoot

Een hele leuke newborn shoot gehad met ook onze andere 3 kids erbij. Die geweldig is gelukt. Madam zelf wou niet echt slapen en ook de herkansing maakte ze het haar erg moeilijk. Maar met haar geduld en kennis toch nog hele leuke foto's uitgekomen! Echt een aanrader

by Ilona on Frozen Beauty
Zwangerschapsshoot op Locatie

Samen met mijn vriend en hondje een zwangerschapshoot gedaan. Helemaal super dat het buiten kon. De eerste datum regende het, maar verzetten was geen enkel probleem. De foto's hadden we super snel binnen. Wij zijn heel tevreden en blij met het resultaat.

by Vera on Frozen Beauty
Last Minute Zwangerschap - Silky Milky

Super last minute kon Patricia nog een plekje voor me vrijmaken voor een shoot. Met oog voor detail maakte ze prachtige foto's (en ik ben best een zeikerd met foto's dus dat zegt wat!), die ik ook nog ineens ontzettend snel toegestuurd kreeg. Hou Patricia zeker in gedachte als ik weer een fotoshoot wil laten doen!

Page 1 of 7:
«
 
 
1
2
3
 
»